miercuri, 11 noiembrie 2015

VARUL PRIMARULUI DIN MURGESTI, FIU AL UNUI CONSILIER LOCAL A LOVIT MORTAL UN CIOBAN !

RUPTA DIN FILMELE AMERICANE CU TERIBILISTI SI COWBOY, REACTIA NECONTROLATA A UNUI FIU DE CONSILIER SI VAR AL PRIMARULUI A PROVOCAT MOARTEA UNUI CIOBAN DE 60 DE ANI DIN COMUNA !
 
  Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus luni seară reţinerea unui tânăr de 37 de ani, din Buzău, care în urma unui conflict spontan a lovit intenţionat cu maşina un cioban, provocând moartea acestuia. Fapta a fost anunţată la 112 chiar de către autorul omorului, Florin Cojocaru, fiu de consilier local şi văr cu primarul din Murgeşti, localitatea pe raza căreia s-a produs tragedia.
  Cearta a inceput luni seara pe o păşune situata in comuna Murgeşti, pe care Florin Cojocaru o deţine împreună cu tatăl său în arendă .
Supărat foc pe oieri că au adus oile pe proprietatea  sa,  tânărul arendaş s-a apropiat de ei ca să le atragă atenţia. 
 Discuţia a degenerat iar la un moment dat unul dintre cei doi ciobani puşi ar fi asmuţit câinii asupra tânărului nervos venit să îi izgonească.
Iritat la culme, mai ales după ce i-a fost spart parbrizul maşinii, Cojocaru s-a urcat la volan şi într-un moment de furie oarbă a lovit cu maşina  primul cioban pe care l-a întâlnit în calea sa.  
 Sub roţile bolidului a nimerit Vasile Anăstase, un bărbat de 60 de ani, care a murit pe loc în urma impactului. Speriat, Florin Cojocaru a pus mâna pe telefon şi s-a autodenunţat.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au demarat o anchetă cu autorul omorului în stare de reţinere, urmând să formuleze propunere de arestare preventivă până la miezul nopţii. La anchetă s-a aflat că în autoturism se mai aflau încă două persoane în momentul incidentului, inclusiv tatăl şoferului, consilierul local Ion Cojocaru.
Toţi trei au urcat în portbagaj trupul zdrobit al bărbatului apoi au coborât în sat. Abia după aceea au anunţat autorităţile, medicul de la Ambulanţă nemaiavând altceva de făcut decât să constate decesul bărbatului de 60 de ani. 
Tatăl celui acuzat de omor, consilier local din partea PSD şi unchiul primarului, şi-a dat demisia din forul administrativ. Autorul omorului, Florin Cojocaru riscă închisoarea de la 15 la 25 de ani.
 
O.C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs