duminică, 8 februarie 2015

BUZAU. Percheziţii la patru traficanţi care ar fi trimis tinere să se prostitueze în Marea Britanie

 Patru bărbaţi suspectaţi că au pus mai multe tinere să se prostitueze în Marea Britanie, după care le-au luat toţi banii, au fost ridicaţi, marţi, de procurorii DIICOT, în urma a şapte percheziţii în Buzău, Botoşani şi Bucureşti.
   Potrivit anchetatorilor, în perioada mai - septembrie 2014, suspecţii, trei din Buzău şi unul din Botoşani, ar fi pus bazele unei grupări specializate în recrutarea de femei care să se prostitueze în Marea Britanie. Ulterior, aceştia au racolat mai multe tinere, cele mai multe prin metoda "lover boy", şi le-au convins să se prostitueze în cluburi de noapte.
Traficanţii de persoane ar fi încasat de pe urma tinerelor aproximativ 65.000 de lire sterline, bani pe care şi i-ar fi însuşit în totalitate.
Anchetatorii au făcut marţi şapte percheziţii la locuinţele celor patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 36 de ani. Suspecţii sunt audiaţi la DIICOT Buzău, urmând ca procurorii să propună măsurile legale în cazul acestora, în dosarul în care se fac cercetări pentru proxenetism şi trafic de persoane.
Percheziţile au fost făcute de procurorii DIICOT Buzău şi poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, Serviciile de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, Botoşani şi Serviciul Acţiuni Speciale din IPJ Buzău. Acţiunea a fost sprijinită de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs