miercuri, 5 februarie 2014

Trupul neînsufleţit al senatorului Ştefan Stoica, depus la Ploieşti. Înmormântarea va avea loc joi.

Trupul neînsufleţit al senatorului Ştefan Stoica, decedat marţi la vârsta de 37 de ani, a fost depus, miercuri, la Catedrala "Sfântul Ioan" din Ploieşti, unde senatorul s-a născut şi a locuit până la terminarea liceului, iar înmormântarea va avea loc joi după-amiază la cimitirul "Viişoara" din oraş.
Senatorul a decedat marţi din cauza unui cancer hepatic, va fi înmormântat
, joi, la cimitirul "Viişoara" din Ploieşti.
Trupul neînsufleţit al lui Ştefan Stoica a fost depus, miercuri după-amiază, la Catedrala "Sfântul Ioan Botezătorul" din centrul municipiului Ploieşti, iar joi, începând cu ora 11.00, va avea loc slujba de înmormântare, a mai spus Andrei Volosevici, care a fost coleg de liceu cu Ştefan Stoica, dar şi naşul de cununie al acestuia.
Ştefan Stoica s-a născut la Ploieşti, iar în 1994 a absolvit Liceul "Ion Luca Caragiale", unul dintre cele mai prestigioase licee din Prahova. După terminarea studiilor liceale, el a intrat la Facultatea de Medicină, iar după absolvirea acesteia a lucrat ca medic de familie în localitatea Perieţi din judeţul Ialomiţa.
În urmă cu un an, el a fost diagnosticat cu cancer hepatic, iar, marţi dimineaţă, a murit într-un spital din Bucureşti. Ştefan Stoica avea 37 de ani, era căsătorit şi tatăl unui copil.
Ştefan Stoica fusese ales senator din partea PPDD, într-un colegiu din Ialomiţa, iar în octombrie anul trecut şi-a anunţat demisia din partid şi afilierea la grupul PSD. Până în anul 2010, el fusese membru PDL.

Octav Cernea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs