sâmbătă, 15 februarie 2014

Cezar Preda: Vitejii de la Bucureşti, care se fofilează, să vină la Buzău şi să obţină rezultate

Cezar Preda a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Buzău, că nu va reveni asupra deciziei şi nu va prelua din nou conducerea organizaţiei buzoiene a PDL.
Precizarea a venit după ce miercuri, prezent la Buzău la Biroul Permanent Judeţean al partidului, Cătălin Predoiu declara că se poartă discuţii cu Cezar Preda pentru ca acesta să revină în fruntea filialei buzoiene a PDL.
"Vitejii de la Bucureşti se fofilează toţi. E uşor să spui de Buzău, dar îi invit pe cei din BPN care nu sunt şefi de organizaţii şi care vin din organizaţii foarte puternice ale partidului să vină aici şi să obţină rezultate nemaipomenite. Dar, după cum vedeţi... Eu nu ştiu ce speră ei, treaba lor, decizia mea e clară, nu o să revin sub nicio formă, am treaba mea ca deputat şi voi sprijini partidul peste tot", a declarat Cezar Preda.
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, miercuri, la Buzău, că soluţia "cea mai bună" pentru organizaţia buzoiană a partidului este "revenirea lui Cezar Preda" în fruntea filialei.
"La Buzău va trebui să găsim o soluţie care după părerea mea nu poate fi alta decât revenirea lui Cezar Preda în fruntea organizaţiei. Sperăm să se întâmple cât mai curând. Până atunci Raul Florescu va fi preşedinte interimar, cred că momentul va fi depăşit şi organizaţia îşi va relua activitatea normală. Avem de făcut o opoziţie serioasă unei guvernări corupte şi incompetente. Acum, datorită negocierilor, târguielilor politice dintre PNL şi PSD ţara nu arde practic Guvern. Sunt ministere realmente fără conducere, iar asta se reflectă fără îndoială şi în performanţa aparatului administrativ", a declarat  Cătălin Predoiu.
Liderul democrat-liberal a adăugat că membrii PDL Buzău şi "o bună parte din colegii de la Bucureşti" îşi doresc ca Cezar Preda să revină asupra deciziei de a demisiona din funcţiile deţinute la vârful partidului.

O.C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs